Logo
Tandläkare Hans Bergkvist,
kliniken som får dig att vilja le!
Hem Om oss Behandlingar Hitta hit Kontakta oss
Sveriges Tandläkarförbund
 
Om oss

Vår tandläkarmottagning ligger centralt i Lund. Vårt trevliga och erfarna team består av tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. All personal har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom modern tandvård. Tandläkare Hans Bergkvist har 26 års erfarenhet som tandläkare.

Vi erbjuder tandvård av högsta kvalité. Vi strävar efter att våra patienter ska få en långvarigt frisk munhälsa. Våra behandlingsmetoder är alltid baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vårt viktigaste mål är nöjda patienter. Därför lägger vi ner stor möda på att hela tiden höja vår kompetens och utbildning. Vi gör också vårt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg genom att ge dig all den information och vägledning du behöver.

Vår filosofi är att all behandling skall vara estetisk och smärtfri samt att resultatet skall bli snyggt och se naturligt ut. Speciellt tandvårdsrädda är välkomna hos oss. Vi samarbetar med de skickligaste tandteknikerna, Corona Dental. Vi använder enbart de bästa och modernaste materialen som finns på marknaden.

Vi använder oss av marknadens modernaste tandläkarstol, XO 4-6. Suverän patientkomfort med justerbart ländryggstöd, datorunderstödd behandling, styrning av röntgenprogram, fotstyrning för optimal hygien och användarvänlighet.

Sist men inte minst lägger vi stor vikt vid förebyggande tandvård och har vår erfarna tandhygienist Anneli Holgersson som hjälper dig att bibehålla din munhälsa och ditt fräscha leende i många år.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarna.

Här kan du läsa vad våra patienter tycker om oss:
http://www.rejta.se/omdome/129915/Bergkvist+Hans

Låt oss hos Tandläkare Bergkvist hjälpa dig att få en frisk munhälsa och ett vackert leende som du blir nöjd med.

 

Tandläkare Hans Bergkvist
Tandhygienist Anneli Holgersson
Tandsköterska Anki

Välkommen till Tandläkare Hans Bergkvist och hans team!

 
Tandläkarstol
 
  Copyright © 2012. Hans Bergkvist.
Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Privattandläkarna